Europese Verordening 168/2013

Bericht aan fabrikanten van e-bikes:

Indien producten niet voldoen aan Europese Verordening 168/2013 kunnen wij deze producten niet opnemen in onze productlijn. Hiermee voldoen wij aan veiligheid en regelgeving.

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) controleert of de producten van fabrikanten en resellers voldoen aan Europese Verordening 168/2013. Het aanbieden van voertuigen welke hieraan niet voldoen is een overtreding van artikel 29 lid 1 Wegenverkeerswet.

Wij nodigen u nadrukkelijk uit wél contact op te nemen indien u voldoet aan alle gestelde eisen. We gaan graag partnerovereenkomsten aan indien dit past binnen de bedrijfsvoering.

Marco Mertens

Marco Mertens

Marco (1 oktober 1971) is de oprichter van New Cool Electric. Hij wil van elektrisch fietsen een bijzondere beleving maken met topkwaliteit materiaal, geavanceerde techniek, alternatief ontwerp, gemak en beter voor het milieu.

Geef een reactie

Recente berichten

Over New Cool Electric

New Cool Electric is een Bredase startup met lef en veel gevoel voor stijl. De E-bikes staan er klaar voor mensen die niet van standaard houden, maar zich willen onderscheiden.

Volg ons