New Cool Electric: zeker niet standaard

Stijlvolle E-bikes met een klassieke vintage en geavanceerde technologie hebben we een tijdloos voertuig vol van karakter voor mensen die zich willen onderscheiden van de massa. Niet de standaard elektrische fietsen met een hulpmotortje. Bredanaar Marco Mertens heeft niet voor niets gekozen voor de naam New Cool Electric. Geen fietsenwinkel voor lekke banden, maar meer een lifestyle met alternatieve E-bike modellen.

Bij New Cool Electric kom je voor een ander soort E-bike, stijlvol vintage en eigenzinnige modellen die je samen kunt stellen en instellen naar eigen voorkeur. De meeste E-bikes hebben een zogeheten regeneratief systeem, bij het remmen wordt de energie teruggewonnen door de motor naar de accu. Hierdoor maak je effectief gebruik van alle energie en kun je optimaal genieten van het rijden op de E-bikes.

Barcelona, de stad waar Marco de eerste cruiser zag. “Precies wat ik wilde. Een normale fiets past niet bij mij. Ik dacht die bike ook wel in Nederland te kunnen kopen, maar hij was nergens te vinden. Ik kocht mijn eerste toen bij de fabrikant. Als ik erop reed, hoorde ik al snel: zo’n fiets wil ik ook wel. Ik vond het te gek dat mensen zoals ik niet ook hier zo’n bike konden kopen. En zo is New Cool Electric ontstaan.”

De E-bikes ontwikkelen zich snel. Je krijgt straks een E-bike met bijvoorbeeld face-herkenning voor de ontgrendeling en lichten die op je houding reageren. Allerlei geavanceerde instellingen zijn bij sommige E-bikes via apps in te regelen.

Het is tijd voor vernieuwing, in denken en doen en de vrijheid te voelen tijdens het rijden, wij bieden een alternatief vervoermiddel waarmee je je op een 100% schone, hightech en stijlvolle manier kunt verplaatsen.

De charme van gisteren, de technologie van morgen, de oplossing van vandaag