Ga ‘Uit Je Plaat’ in Breda

Vanaf 1 mei is Breda een attractie rijker voor de toerist, maar ook voor de Bredanaar! Tours met platenspelers, hippe elektrische beach cruisers en unieke stadsspellen.

BREDA – Vanaf 1 mei 2021 zal Uit Je Plaat vanuit hun pand aan de Bredase haven vernieuwende en gevarieerde uitjes aan gaan bieden. Uit Je Plaat gaat verschillende unieke tours en activiteiten aanbieden voor kleine gezelschappen.

Verken Breda al wandelend met een platenspeler die je alles vertelt over de stad en strijk onderweg neer in het park of aan de haven om naar je favoriete platen te luisteren. Of spring op de elektrische beach cruiser van het Bredase fietsmerk New Cool Electric en ontdek al luisterend naar bijpassende plaatjes het buitengebied van Breda.

Uit Je Plaat start op 1 mei en boekingen kunnen online geplaatst worden via www.uitjeplaatbreda.nl of telefonisch via 076-7002714. 

Vanaf 1 juni zal ook het terras van Uit Je Plaat in bedrijf zijn, een attractie op zich waar je ook weer kunt genieten van de mooiste vinyl platen. Tevens dient het pand van Uit Je Plaat als showroom voor de custom e-bikes van New Cool Electric.

Uit Je Plaat & New Cool Electric
Marco Mertens

Marco Mertens

Marco (1 oktober 1971) is de oprichter van New Cool Electric. Hij wil van elektrisch fietsen een bijzondere beleving maken met topkwaliteit materiaal, geavanceerde techniek, alternatief ontwerp, gemak en beter voor het milieu.

Geef een reactie

Uit Je Plaat & New Cool Electric

Recente berichten

Over New Cool Electric

New Cool Electric is een Bredase startup met lef en veel gevoel voor stijl. De E-bikes staan er klaar voor mensen die niet van standaard houden, maar zich willen onderscheiden.

Volg ons